Chez Jem Safaritenten
Chez Jem Safaritenten


Check beschikbaarheid


Ezels

Safaritent

Over Chez Jem

In het voorjaar van 2009 hebben we, na een flinke speurtocht, ons domein gevonden en we waren direct verkocht. Het terrein ligt direct aan het prachtige riviertje La Besbre, dat verscholen onder de bomen, door het landschap van de Allier / Auvergne stroomt.

Wij, Jurgen en Monique, zijn afkomstig uit het Brabantse land en tijdens onze vakanties in de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het huis en het begaanbaar maken, opbouwen en inrichten van het terrein. Het huis hebben we inmiddels verbouwd tot brasserie met veranda en terras. Er een grote TV waar sportuitzendingen kunnen worden gekeken, zoals EK voetbal, Olympische spelen, Wimbeldon, Tour de France, Formule 1 etc. Er is een gratis stabiele wifi verbinding bij Brasserie

Het terrein voor het huis hebben we ingericht met een vijver en zonneweide. Achter op het land, waar we ’s avonds het langst van de zon kunnen genieten, bevindt zich het zwembad. Wat een weldaad om daar te mogen vertoeven! Een hapje en een drankje erbij, dan kan je dag gewoon niet meer stuk.. oh misschien nog een partijtje jeu de boules of een wijntje onder de sterren bij het kampvuur?

Onze Berner Sennen hond Jem, Olivia, Paco en onze Franse katten, de kippen en de ezels houden even als wijzelf, van het Bourgondische Franse buitenleven. Op het terras van de Brasserie kunt u terecht voor een lekker hapje en/of drankje. Daarnaast wordt een paar keer per week iets georganiseerd. Hierover vindt u meer informatie op de pagina Brasserie Chez Jem .

Overnachten

Om comfortabel te kunnen verblijven, hebben we een 4-persoons vakantiehuis gebouwd. Meer informatie over dit vakantiehuis vindt u op de pagina ‘Vakantiehuis & gites

Ook staan er vier luxe, hippe, compleet ingerichte 2 tot 8 persoons Safaritenten met eigen keuken en comfortabele badkamer!

Vlak buiten ons domein hebben we een 4 persoons vakantiehuis voor u. Van alle gemakken voorzien en volledig privé gelegen. Meer informatie over Gite L'Ane qui rit, vindt u hier.

 

Er is géén mobiel bereik op ons terrein. Om bereikbaar te zijn hebben we wel een vast telefoonnummer. (+33) 0470-977012.

Jurgen en Monique

Jem

Gougie en Rammie

Chateau

 

Chez Jem Safaritenten
Home Over ons Fotogalerij Safaritenten Vakantiehuisje Activiteiten Prijzen Reserveren Contact opnemen Safaritenten Homepage Safaritenten Informatie Locatie in Frankrijk